Sidor

fredag 14 januari 2011

Lyckad träff!






Halloj på er!



Vilken trevlig Bokslukarträff vi hade sist. Det var många som hade läst, och gillat boken Momo, Härligt! Men framförallt så tyckte ni ju att det var roligt att dela med er av era egna lästips till kompisarna. Jag kände att det fanns ett suuug efter att få berätta om den speciella läsupplevelsen.



Ni skrev ju flera lästips som vi snart ska sätta upp på anslagstavlan här på Frölundabibblan.


Jag kommer att publicera alla i sin helhet här på bloggen oxå.


Just nu hinner jag inte med alla, så jag börjar med två av tipsen, som ett smakprov, så kommer det fler av era tips på bloggen nästa vecka!


Tips från A-M: Sms från Soppero, av Ann-Helén Laestadius: Agnes är halvsame och bor i Stockholm. Hennes mamma är same, men eftersom hon blev retad för att vara same ville hon inte vara det längre. När Agnes mamma blev vuxen flyttde hon från samebynm och vägrade prata samiska. En dag får Agnes ett mystiskt SMS på samiska.



Tips från S.A: Döden i dina ögon: Den är spännande. Det är en jättebra idé att skriva om nån som kan se folk i ögonen, och då också se när de ska dö. som denna bok nu handlar om. Den handlar om en flicka som heter Jem, som när hon ser folk i ögonen oxå kan se när de ska dö. Därför har hon inga vänner för hon inte vill se nån i ögonen, och då tycker folk att hon är ohövlig. Men allt förändras när hon träffar Spider, som vill vara vän med henne till varje pris.


Det var allt för idag gott folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar