Sidor

måndag 18 oktober 2010



Årets hetaste katalog!






Du har väl inte missat att Barnbokskatalogen har kommit!?
Katalogen är gratis och finns på ditt närmaste bibliotek. Den listar ca 300 aktuella titlar för alla mellan 0 och 19 år. Ännu fler titlar finns på http://www.barnbokskatalogen.se/.

Massa härliga boktips för alla åldrar blandas med tävlingar och intressanta, lagom långa artiklar. Katalogen är perfekt att ge till föräldrar och andra som funderar på vad de ska ge dig i födelsedagspresent eller julklapp!

Kanske har du hört talas om Bokjuryn? Var med och rösta fram 2010 års bästa böcker. Läs mer i barnbokskatalogen eller på http://www.bokjuryn.se/ .
Senare i veckan kommer tips om några "smaskiga godbitar" ur 2010 års bokskörd.

1 kommentar:

  1. Jag är här för att låta hela världen veta om denna fantastiska man som är specialiserad på alla relationsfrågor, är det uppbrott, skilsmässa, graviditet något alls, Dr. Ekpen är mannen som kan hjälpa dig att fixa det. Jag har arbetat med honom och han är en fantastisk trollformler, jag kan djärvt rekommendera honom till dig om du har utmaningar i ditt förhållande, oavsett om det är äktenskap. Kontakta honom via e-post: Ekpentemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051979135

    SvaraRadera