Sidor

fredag 9 april 2010

Nytt från Habib!

Habib är tillbaka! Det här är den sjunde boken om honom som författaren Douglas Foley har skrivit och den heter Långt långt borta.

I den här boken har Habib hjärtesorg eftersom hans älskling Paris åker tillbaka till sin pappas hemland Eritrea och lämnar Habib ensam i Sverige. Habib känner bara sorg och förtvivlan. Hur ska han klara sig utan Paris? Det är ju jättelångt till Eritrea från Sverige så hur ska de kunna träffas? Och hur ska han någonsin kunna bli glad igen?

Den sjunde boken om Habib handlar om stora känslor som kärlek, sorg och saknad men den är som vanligt också busig, rolig och spännande. Det handlar ju om Habib!

De tidigare böckerna om Habib är: Meningen med livet, Friheten minus fyra, Paris tur och retur, På farligt vatten, Tre gånger guld samt Änglar här och där. Missa inte böckerna om den här 12-åriga roliga och tankfulla killen med det stora hjärtat!

Ps. HÄR kan du läsa vad 11-åriga Matilda tycker om senaste Habib-boken. Matildas läshörna heter bloggen och där finns massor med bra boktips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar